Segway Beograd

Segway marketing, Segway promocije

Segway Srbija, pokretni marketing i advertising program.

Za Vas smo pronašli novi način da privučemo poglede mogućih klijenata:

  • Vaše ime nosimo pravo na ulice pomoću Segway vozila!
  • Segway uređaji su mala i lagana vozila koja sa lakoćom nalaze put kroz gradske gužve, bezbedna su, koriste električnu energiju i čuvaju okolinu, a najvažnije od svega – privlače veliku pažnju!

Vašu kompaniju ili brend promovišemo postavljanjem panela na vozilo koje potom krstari ulicama utvrđenim rutama, a ako imate posebnih ideja ili zahteva rado ćemo Vam izaći u susret u skladu sa našim mogućnostima.

Zbog svoje pokretljivosti, lakog upravljanja u ograničenom prostoru, tihog rada i lakoće dopune električnog motora Segway vozila idealna su za promocije na velikim i malim manifestacijama kao što su sajmovi, tržni centri, festivali ili bilo kakvo drugo okupljanje.
Mane ovog načina reklamiranja je nemoguće pronaći, dok su prednosti mnogostruke:

Izuzetna bezbednost ovih vozila, kao i odlično snalaženje u ograničenom prostoru dozvoljavaju im da sa lakoćom krstare pešačkim zonama bez opasnosti po vozača ili prolaznike.

Kao nesvakidašnje prevozno sredstvo, privlače ogromnu pažnju. Dok smo ih testirali na ulicama Segway vozila bila su potpuna atrakcija – ljudi su prilazili, postavljali pitanja, slikali vozilo…

Električni motor omogućava tihi rad i uvek pristupačnu, čistu energiju što znači da se reklamiranje bez problema može vršiti i u zatvorenim prostorima, na manifestacijama, tržnim centrima, sajmovima…

Kao lagani i prenosni uređaji, Segway vozila mogu se prilagoditi gotovo bilo kakvim idejama koje zamislite – uvek smo otvoreni za predloge i nove načine da donesemo Vaše ime budućim klijentima.

Segway
Zvuči Vam zanimljivo?